dissabte, 30 de gener del 2016

Dades 30 de gener de 2016

Avui hem començat amb boires extenses a molts punts de l'interior i que s'han mantingut fins a migdia, desfent-se molt ràpidament i quedant cel clar a la tarda. A la resta del país hi ha hagut núvols a primera hora que s'han anat allunyant a la vegada que ho feia un petit front que ens ha afectat durant la nit. La propera nit es tornaran a formar algunes boires, menys extenses i persistents que no pas avui, i les mínimes seran una mica més baixes en general. De cara a demà tindrem intervals de núvols prims, vent fluix de mestral i temperatura de dia una mica més alta que avui. La setmana començarà amb temps tranquil fins dimecres-dijous que ens afectaria un front que a hores d'ara es veu molt poc actiu, i un altre potser més actiu de cara al proper cap de setmana. La temperatura es mantindria en la línia de suavitat i amb valors lleugerament superiors als habituals.

Les màximes d'avui han anat entre els 8 i 13ºC, i les mínimes entre els 3 i 6ºC, amb mala visibilitat i elevada humitat al matí, i bona visibilitat a la tarda amb humitat moderada. El vent ha bufat fluix al matí, i amb cops moderats de mestral al migdia i tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,7ºC
T. Mínima:   4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   8,8ºC
T. Mínima:    3,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,6ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,8ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       2,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,0ºC
T. Mínima:        5,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,8ºC
T. Mínima:        5,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      9,1ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada