diumenge, 3 de gener del 2016

Fotografies de la setmana (28 de desembre al 3 de gener de 2016)

Dilluns 28 de desembre:  la setmana va començar amb temps insegur i molts núvols baixos que es van formar degut a l'arribada d'un front atlàntic poc actiu a la nit. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Dimarts 29 de desembre:  de nou vam tenir un dia canviant,amb núvols a primera hora, sol a migdia i boires a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimecres 30 de desembre:  el temps va ser molt estable,amb boires extenses al matí i sol a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 31 de desembre:  va continuar el temps tranquil, amb intervals de núvols més importants a la tarda per l'acostament d'un nou front des de ponent:
Divendres 1 de gener:  l'any començava amb força núvols però sense precipitacions degut al pas d'un front molt poc actiu, Imatge a migdia:
Dissabte 2 de gener:  dia ventós, amb mestral que va bufar amb ganes bona part del dia deixant un ambient clar i amb bona visibilitat al migdia i tarda tot i alguna nuvolada poc important. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 3 de gener:  dia caracteritzat pels núvols alts i mitjos i pel vent a estones fort de ponent. Imatge de núvols lenticulars al Coll d'Orenga (Noguera) als volts de migdia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada