diumenge, 24 de gener del 2016

Fotografies de la setmana (18 al 24 de gener de 2016)

Dilluns 18 de gener:  la setmana començava amb el pas d'un nou front front atlàntic durant el matí, molt poc actiu i que ni tant sols va arribar a tapar el cel. Imatge a mig matí a Castellfollit del Boix:
Dimarts 19 de gener:  dia de temps molt tranquil, amb sol i núvols prims a la tarda. Imatge a mitja tarda a Calaf mirant cap a Aleny:
Dimecres 20 de gener:  durant el matí vam tenir alguns núvols,però de cara a la tarda el cel va quedar ben clar ja que el front que ens va afectar es va allunyar amb rapidesa. Imatge a mitja tarda:
Dijous 21 de gener:  de nou el temps va ser molt estable, amb cel serè de punta a punta de dia. Imatge al final de la tarda a Calaf:
Divendres 22 de gener:  el pas d'un nou front a la tarda va portar molts núvols però un cop més sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 23 de gener:  el matí va estar dominat pels intervals de núvols alts i mitjos, mentre que la tarda es va caracteritzar pel cel ben serè. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 24 de gener:  el dia és de nou anticiclònic, amb sol fins a mig matí, boires i núvols baixos a migdia i de nou sol a la tarda però amb molta boirina, tal i com es pot veure a la imatge:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada