dimecres, 13 de gener del 2016

Dades 13 de gener de 2016

Avui hem tingut una jornada de temps estable, amb alguns núvols prims al matí, que s'han fet més abundants i espessos de cara a la tarda, tot plegat degut a l'aproximació d'un front que ens passarà demà amb força núvols i potser alguna gota, sembla que ben poca cosa tot plegat. Divendres a primera hora quedarien alguns núvols i ruixats al NE del país,així com nevades al Pirineu que s'anirien intensificant. A partir de llavors el vent girarà a mestral i tramuntana que bufaran intensos, i la temperatura baixarà en picat després de que demà pugi de forma transitòria. Sembla que el cap de setmana estaria dominat per una entrada d'aire fred amb vent dissabte i neu al Pirineu, i temps més calmat el diumenge amb temperatures que serien les més fredes de l'hivern, amb gelades generals i moderadament importants a tot l'interior.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 7 i 13ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i -4ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  7,1ºC
T. Mínima:  -1,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   7,1ºC
T. Mínima:  -2,4ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    8,8ºC
T. Mínima:    -1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,7ºC
T. Mínima:      -1,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,2ºC
T. Mínima:      -1,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       8,2ºC
T. Mínima:       -0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      8,4ºC
T. Mínima:      -0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      7,4ºC
T. Mínima:     -1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada