divendres, 8 de gener del 2016

Dades 8 de gener de 2016

El dia ha començat amb cels clars i alguns núvols prims a ponent, que a poc a poc han anat augmentant, sobretot a partir de migdia i la tarda per l'acostament d'un front atlàntic que ens arribarà aquesta nit, i que portarà cels tapats amb pluges febles sobretot al Pirineu occidental, poca cosa o res a la resta. Les mínimes d'aquesta nit tornaran a ser força més altes del que seria habitual. Demà tindrem  núvols a primera hora, i durant el dia s'obriran algunes clarianes, amb vent que bufarà de ponent a mestral moderat amb ganes sobretot al migdia i tarda. La màxima demà serà una mica més baixa que avui però tot i això no serà freda. Diumenge seguirà la situació similar, i de cara a dilluns ens arriba un nou front poc actiu amb alguna pluja i posterior baixada més clara de temperatures.

Les màximes d'avui s'han enfilat fins a valors d'entre 14 a 20ºC, amb mínimes també més altes, entre els 7 i 10ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat molt bona i el vent ha bufat moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,5ºC
T. Mínima:    7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,7ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,3ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:       9,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      16,5ºC
T. Mínima:        9,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     16,4ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:       9,2ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada