dijous, 7 de gener del 2016

Dades 7 de gener de 2016

Avui hem tingut un dia ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjos i que acompanyaven a un front càlid que ens ha afectat durant el dia, i que no ha portat precipitacions tret d'alguna goteta a la serralada pirinenca. La propera nit continuarem amb núvols i amb temperatures mínimes que no seran gaire baixes, i de cara a demà tornaran a presentar-se núvols alts i mitjos amb alguna feble precipitació al Pirineu. Dissabte ens passa un front una mica més actiu a primera hora que ens podria portar pluges febles, i de cara a dissabte a la tarda i diumenge tornaria a entrar el vent de mestral amb baixada de temperatures. A curt termini, no es veuen canvis de temps que puguin arribar a ser importants.

Les màximes d'avui han estat clarament més altes que ahir, amb valors entre els 11 i 17ºC, i mínimes entre els 2 i 4ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat molt bona i el vent ha bufat de ponent amb cops moderats.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,4ºC
T. Mínima:    2.6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,8ºC
T. Mínima:    2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,9ºC
T. Mínima:     3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,5ºC
T. Mínima:       2,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,8ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,9ºC
T. Mínima:        4,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     14,3ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     12,5ºC
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada