dijous, 14 de gener del 2016

Dades 14 de gener de 2016

El dia ha estat variable, amb força núvols al matí però sense pluges, i més clarianes al migdia i sobretot tarda, en que ha dominat el sol amb alguna boira alta cap al Solsonès. Ens ha creuat un front molt poc actiu i que a hores d'ara ja s'allunya. La propera nit podria quedar algun feble ruixat al litoral i el cel quedarà clar a la resta, malgrat que podrien aparèixer boires altes al centre del país. La temperatura es mantindrà moderadament freda aquesta nit, i de cara a demà ja serà més baixa que avui, ja que ens entra una nova glopada freda, amb neu al Pirineu i vent que bufarà fort de mestral amb bona visibilitat. El dissabte i diumenge tindrem dos dies clars, amb vent fort dissabte i més fluix diumenge, i amb fred de ple hivern, amb glaçades a tot l'interior que puntualment serien fortes. De cara a la setmana vinent es preveu temps molt estable ja que ens afectarà de ple un anticicló, amb dies assolellats o amb algunes boires, i nits fredes amb gelades freqüents.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 7 i 11ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -3 i 2ºC,amb inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat moderat de ponent girant a mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  6,8ºC
T. Mínima:  -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,2ºC
T. Mínima:    0,2ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,6ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,0ºC
T. Mínima:       2,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,4ºC
T. Mínima:      -2,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,2ºC
T. Mínima:        0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      8,3ºC
T. Mínima:      -3,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      7,7ºC
T. Mínima:       0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada