divendres, 15 de gener del 2016

Dades 15 de gener de 2016

Avui hem tingut un matí amb força núvols producte del pas d'un altre front atlàntic poc actiu que tant sols ha portat algunes nevades al Pirineu, i que s'ha allunyat ràpidament, amb un migdia i sobretot tarda ben assolellats. Aquesta nit ens entrarà una massa d'aire molt freda, amb cels clars i vent que no bufarà massa fort, les gelades seran generals a tot l'interior. Demà tindrem pocs núvols tret del Pirineu,son nevarà sobretot a la cara nord, vent que bufarà amb ganes de mestral i la temperatura serà ben freda, en molts punts de l'altiplà no s'arribarà ni els 5ºC de màxima, amb gelades moderades de nit. Dissabte a la nit la temperatura serà encara més freda, i diumenge la situació serà similar. De cara a  setmana s'imposarà un anticicló potent, amb estabilitat marcada,sol, temperatura més suau de dia i ben freda de nit.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i 3ºC, amb vent deponent moderat al matí i mestral fluix a la tarda, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  6,1ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,1ºC
T. Mínima:    1,2ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    8,4ºC
T. Mínima:     1,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,0ºC
T. Mínima:       0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      9,9ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       7,2ºC
T. Mínima:        2,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      8,3ºC
T. Mínima:       3,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      5,8ºC
T. Mínima:       1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada