dijous, 21 de gener del 2016

Dades 21 de gener de 2016

El dia d'avui ha estat molt tranquil, amb cel serè i absència quasi total de núvols, tant sols s'ha format alguna boira matinal a punts de ponent i que s'ha desfet abans de migdia. En línies generals seguim sota la influència de l'anticicló i per tant cal esperar que aquest tipus de temps estable s'allargui uns quants dies més, almenys fins dilluns a migdia. Per tant, demà i el cap de setmana tindrem una continuació d'aquesta tònica d'estabilitat però demà amb més núvols prims que vindran acompanyant a un front poc actiu. Les temperatures en línies generals aniran cap amunt, per bé que en zones fondes les mínimes serien baixes per efecte de la inversió tèrmica. Dilluns augmentaria la nuvolositat degut a l'acostament d'un nou front que entre dilluns i dimarts ens podria portar algunes precipitacions, que no sembla que siguin gaire importants. Més enllà no es veuen canvis de temps destacables.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 7 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -5 i els 1ºC, amb vent fluix de mestral, visibilitat regular amb boirines i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  9,7ºC
T. Mínima:  -1,1ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11.1ºC
T. Mínima:   -0,3ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,0ºC
T. Mínima:    -2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,6ºC
T. Mínima:       1,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,0ºC
T. Mínima:      -3,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,6ºC
T. Mínima:       -0,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       9,1ºC
T. Mínima:       -4,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      9,4ºC
T. Mínima:       0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada