diumenge, 17 de gener del 2016

Dades 17 de gener de 2016

La jornada ha començat amb cel serè o amb alguns bancs de boira que no han estat molt extensos, però que han persistit fins a mig matí a la part nord de l'altiplà. Un cop tot això s'ha desfet, ha quedat un dia assolellat amb alguns primers núvols alts. A partir de migdia els núvols alts han augmentat juntament amb bandes de núvols mitjos, provocat tot plegat per l'acostament d'un petit front poc actiu que ens arribarà aquesta nit i matinada, amb cels tapats fet que farà que les mínimes de la propera matinada no siguin tant fredes, i no s'esperen precipitacions. Demà tindrem més núvols al matí i més sol a la tarda, amb temperatura una mica més alta que no pas la d'avui. En dies posteriors estarem més aviat sota la influència d'un anticicló força potent però amb el pas d'algunes cues de fronts que ens deixaran núvols i alguna precipitació feble al Pirineu. Les temperatures els propers dies pujaran de forma lleugera.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 4 i 9ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -2 i -6ºC, amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  3,8ºC
T. Mínima:  -4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   7,1ºC
T. Mínima:   -5,7ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,8ºC
T. Mínima:    -2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      3,9ºC
T. Mínima:      -3,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      9,2ºC
T. Mínima:      -3,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       5,2ºC
T. Mínima:       -3,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      4,2ºC
T. Mínima:      -4,7ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada