dimecres, 6 de gener del 2016

Dades 6 de gener de 2016

El dia ha estat dominat per intervals de núvols alts i mitjos que viatjaven de nord-oest a sud-est a gran velocitat empesos pel vent de mestral que bufava a totes les cotes. No s'ha produït precipitacions tret de la serralada pirinenca on ha nevat amb unes certes ganes sobretot al vessant nord. encara que també ho ha fet al sud tot i que amb menor intensitat. Aquest vespre i nit es taparà per ponent per l'arribada d'un front que per una banda provocarà el gir dels vents a ponent i, per altra banda, les temperatures mínimes de la propera nit no seran tant baixes com la nit passada. Demà tindrem força núvols de tipus alt i mig i vent moderat de ponent, amb màximes més altes que les de dies enrere. Divendres el temps seria semblant amb menys vent, i en dies posteriors continuarà la tònica de pas de fronts atlàntics no gaire actius amb pujades i baixades de temperatura i poques precipitacions tret de la serralada pirinenca.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 5 i 11ºC, i les mínimes entre els -2 i els 3ºC, amb vent moderat a fort de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   6,9ºC
T. Mínima:   -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   6,7ºC
T. Mínima:   -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,1ºC
T. Mínima:     0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,2ºC
T. Mínima:       0,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:        2,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       8,3ºC
T. Mínima:        1,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:      -0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      7,3ºC
T. Mínima:       0,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada