dilluns, 25 de gener del 2016

Dades 25 de gener de 2016

La setmana ha començat amb estabilitat i l'entrada d'una massa d'aire molt humida del mar, fet que s'ha traduït en nombroses boires i núvols baixos que al matí s'han presentat pràcticament arreu tret de zones altes, i que a la tarda s'han desfet quedant molt mala visibilitat. Independentment, per ponent han aparegut núvols prims a la tarda degut a l'acostament d'un nou front. La propera nit es tornaran a formar moltes boires i núvols baixos amb temperatures mínimes que de nou seran molt suaus, força més altes que les típiques per l'època, i demà tindrem un dia ennuvolat, amb algunes clarianes i amb ambient suau i humit, a l'igual que dimecres. Un nou front farà baixar la temperatura el dijous de forma transitòria, per tornar a pujar i amb força de cara al cap de setmana.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 11 i 16ºC,mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 9ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima:   6,1ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,0ºC
T. Mínima:    2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,9ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,9ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,9ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:        6,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,9ºC
T. Mínima:        6,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     11,9ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada