diumenge, 13 de setembre del 2015

Fotografies de la setmana (7 al 13 de setembre de 2015)

Dilluns 7 de setembre: la setmana començava amb força tranquil·litat i cel serè bona part del dia fins la tarda quan es va ennuvolar per l'arribada d'un front. Imatge a primera hora del dia:
Dimarts 8 de setembre: el dia va ser insegur al matí amb núvols i alguns ruixats, i més clarianes al migdia i tarda. Imatge a migdia des de Conill mirant cap al nord:
Dimecres 9 de setembre: temps força tranquil i assolellat en general amb bona visibilitat fins la tarda, i amb augment de núvols de cara al vespre. Imatge a migdia:
Dijous 10 de setembre: matí amb cel tapat i pluges, fins i tot alguna tempesta, i tarda amb força clarianes. Imatge a primera hora de la tarda ja amb domini del sol a Calaf:
Divendres 11 de setembre: dia dominat pels núvols sobretot al matí, fins i tot amb alguna gota, i amb més clarianes a la tarda. Imatge a primera hora del dia:
Dissabte 12 de setembre: temps variable degut al pas d'un front no massa actiu, amb núvols i clarianes al matí i fins primera hora de la tarda, i cel tapat a mitja tarda amb pluja feble. Imatge a migdia:
Diumenge 13 de setembre: el matí ha començat amb intervals de núvols prims provocats per una cua de front poc actiu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada