dimecres, 23 de setembre del 2015

Dades 23 de setembre de 2015

La tardor ha començat amb el pas d'una cua de front fred molt poc activa i que tant sols ens ha portat molts núvols de tipus alt i mig, i febles ruixats a zones properes al litoral i Pirineu. La propera nit tindrem temperatures força fresques i amb intervals de núvols, no descartant-se que entrin bancs de núvols baixos cap a l'est. Demà tornarem a tenir sol amb alguns intervals de núvols i la temperatura de dia serà més alta que la d'avui, amb ambient suau i vent fluix de mestral. Divendres i dissabte no es preveu canvis, mentre que diumenge podrien augmentar els núvols i caure alguns ruixats, fet que encara no està ni molt menys clar a dia d'avui. La temperatura tots aquests dies serà suau de dia i fresca de matinada.

Les màximes d'avui han estat més baixes, amb valors entre els 20 i 25ºC i mínimes entre els 7 i 13ºC. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat entre fluix i moderat de mestral i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,5ºC
T. Mínima:    9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  21,1ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,7ºC
T. Mínima:       7,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       9,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,1ºC
T. Mínima:      13,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    22,3ºC
T. Mínima:     11,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    23,3ºC
T. Mínima:     10,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     21,4ºC
T. Mínima:      10,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada