dilluns, 21 de setembre del 2015

Dades 21 de setembre de 2015

Avui hem començat el dia amb sol i boires a molts punts de l'interior, i que en tots els casos s'han aixecat ràpidament a primera hora del dia. La resta de jornada ha quedat ben assolellada arreu, i tant sols s'ha format algun núvol de tarda al Pirineu, molt poc important. De moment tot continua igual, i aquesta propera nit i matinada es tornaran a formar algunes boires, que tal i com ha passat avui, es desfaran ràpidament al matí. Les temperatures de demà continuaran força contrastades, per tant amb màximes una mica altes i mínimes baixes sobretot a llocs enclotats. Dimecres a la matinada i matí arriba un front del nord que durà núvols i alguns ruixats al nord-est del país, difícilment a la nostra zona. El que sí que es notarà serà una clara baixada de temperatures, amb entrada del vent de mestral. En dies posteriors, i almenys fins el proper cap de setmana pel cap baix, el temps serà estable, amb matins emboirats i més sol de dia, i temperatures suaus de dia i fresques de nit, i ara per ara sense perspectiva de canvis de temps importants.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 23 i 28ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 12ºC, i un dia més amb marcada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa tret de primera hora del matí,la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,0ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,1ºC
T. Mínima:    9,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     24,8ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     22,9ºC
T. Mínima:      12,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     28,4ºC
T. Mínima:       9,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    24,8ºC
T. Mínima:      9,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    25,9ºC
T. Mínima:      7,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     23,9ºC
T. Mínima:      11,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada