diumenge, 6 de setembre del 2015

Dades 6 de setembre de 2015

Avui hem tingut un dia de temps molt tranquil, tot i que a primera hora del matí predominaven els núvols sobretot al centre i sud del país. A mig matí tot això s'ha desfet i ha quedat un dia ben serè, en especial la tarda i amb molt bona visibilitat. La propera nit tindrem temperatura de nou força fresca, i demà començarem la setmana amb sol i amb temperatura que s'enfilarà una mica més que en dies passats. Cap a la tarda i sobretot vespre es taparà pel sud per l'arribada d'una pertorbació més aviat feble, i ja de nit o de cara a dimarts podrien caure algunes pluges febles a la nostra zona, més importants cap al sud i est. A partir de dimecres es torna a imposar el temps estable, amb domini del sol i temperatura una mica més alta, i és possible que a finals de setmana, més aviat de cara a diumenge, tinguem un nou canvi de temps.

Les màximes d'avui han estat una mica més altes que les d'ahir, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 12ºC, amb vent fluix de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,5ºC
T. Mínima:   10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:    9,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:      10,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,0ºC
T. Mínima:      11,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,6ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    22,1ºC
T. Mínima:     12,1ºC
Precipitació:   0.0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     23,3ºC
T. Mínima:      11,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     21,5ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:   0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada