dimecres, 2 de setembre del 2015

Dades 2 de setembre de 2015

El dia ha començat amb cels tapats arreu i pluja que ha caigut a bona part del país, en especial a la meitat est on en algun punt ha plogut amb una certa intensitat. A partir de mig matí s'han obert algunes clarianes i ha parat de ploure a l'interior, i la tarda s'ha mantingut amb força núvols tot i ullades de sol. La propera nit torna a augmentar la inestabilitat i les tempestes s'estendran per bona part del país, amb especial intensitat al litoral i prelitoral sud on podrien ser intenses, tot i que plourà a bona part del país. Demà al llarg del dia les pluges s'anirien concentrant cap a l'est i s'aturarien les precipitacions a ponent, amb temperatures més baixes que les d'avui. Divendres encara tindríem temps insegur, amb intervals de núvols i ruixats de tarda, i el cap de setmana el temps sembla que serà més estable, amb temperatures fresques de nit i suaus de dia.

Les temperatures han baixat respecte les d'ahir, amb màximes entre els 21 i 25ºC i mínimes entre els 13 i 16ºC. La humitat ha estat elevada,la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,7ºC
T. Mínima:   14,7ºC
Precipitació: 18,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,6ºC
T. Mínima:   15,2ºC
Precipitació:  3,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,1ºC
T. Mínima:      15,3ºC
Precipitació:    9,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,3ºC
T. Mínima:      13,6ºC
Precipitació:    2,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,9ºC
T. Mínima:      16,4ºC
Precipitació:    6,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,6ºC
T. Mínima:     15,5ºC
Precipitació:  10,3 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     25,3ºC
T. Mínima:      16,5ºC
Precipitació:     4,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     23,3ºC
T. Mínima:      14,2ºC
Precipitació:    8,3 mm
Fenomens observats:  pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada