dilluns, 14 de setembre del 2015

Dades 14 de setembre de 2015

El dia ha estat dominat pels intervals de núvols prims, a estones força abundants, i que anaven creuant el país de ponent a llevant empesos per un flux de vent molt marcat en capes altes. No s'han produït precipitacions, i els núvols s'han trencat força a darrera hora de la tarda. La propera nit i demà tornarem a tenir núvols que acompanyaran a un front atlàntic que anirà afectant la península al llarg de la jornada. No arribarà amb massa activitat a la nostra zona i tant sols ens portarà molt núvols i algunes gotes, més probables com més aprop del Pirineu lleidatà. El vent es reforçarà del sud, sobretot en zones altes i les temperatures seran més suaus. Dimecres continuaria el temps ennuvolat i a estones amb algunes gotes, mentre que de cara a dijous el front s'allunyaria i el sol dominaria més amb temperatures suaus. El cap de setmana tindrem un gir dels vents a nord, amb baixada de temperatures però sembla que sense inestabilitat.

Les temperatures d'avui han estat més baixes que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors d'entre 20 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 15ºC, amb vent moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:   11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,5ºC
T. Mínima:   13,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,6ºC
T. Mínima:      14,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,8ºC
T. Mínima:      13,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,8ºC
T. Mínima:      12,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,2ºC
T. Mínima:     14,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    22,6ºC
T. Mínima:     10,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     20,5ºC
T. Mínima:      14,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada