diumenge, 27 de setembre del 2015

Fotografies de la setmana (21 al 27 de setembre de 2015)

Dilluns 21 de setembre: la setmana començava amb temps tranquil, boires matinals i domini del sol arreu durant el dia. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimarts 22 de setembre: dia que es va caracteritzar pel domini del sol, bona visibilitat i alguns núvols alts decoratius, més abundants a la tarda i vespre. Imatge a primera hora del matí:
Dimecres 23 de setembre: el dia començava amb algunes bandes de núvols prims provocades per un front que s'anava allunyant cap al sud i s'anava asserenant el cel:
Dijous 24 de setembre:dia caracteritzat pel temps estable,amb domini del sol i amb bandes de núvols alts que ens van afectar sobretot a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 25 de setembre: de nou el temps es va caracteritzar per l'estabilitat, amb sol, núvols prims i molt bona visibilitat degut al vent de mestral. Imatge a primera hora del dia mirant cap a Aleny:
Dissabte 26 de setembre: la inestabilitat va augmentar a la tarda i es van formar nuvolades amb algunes tempestes, locals però puntualment una mica fortes. Imatge a mitja tarda on es veu les restes d'una tempesta mirant cap a l'oest:
Diumenge 27 de setembre:el dia ha estat inestable, sobretot a primera hora de la tarda en que s'han tornat a formar diverses tempestes. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós on es veu una tempesta que afectava el Solsonès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada