dimecres, 16 de setembre del 2015

Dades 16 de setembre de 2015

El dia ha començat amb intervals de núvols prims que acompanyaven a una cua de front que ens ha creuat durant la nit, i que no ha portat pluges tret d'alguns punts del Pirineu. Independentment s'han format boires i núvols baixos a l'est del país a la matinada i primera hora del dia, però que molt ràpidament s'han desfet. La resta del dia ha estat dominada pel sol tot i algunes bandes de núvols prims. La propera nit ens arriba un nou front que no serà massa actiu, però que taparà el cel i portarà ruixats febles i de curta durada a molts llocs, però ràpidament de matinada marxarà i demà quedarà un dia assolellat, amb bona visibilitat i vent de mestral que bufarà moderat, amb temperatures que baixaran de forma clara. La resta de la setmana vindrà caracteritzada pel temps estable en conjunt, amb vent de tramuntana i mestral i temperatures que, si bé de dia seran suaus, de nit baixaran i seran força fresques.

Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat fins a valors compresos entre els 25 i 30ºC,mentre que les mínimes han anat entre els 12 i 15ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent entre fluix i moderat de sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,6ºC
T. Mínima:   13,0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  26,1ºC
T. Mínima:   13,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,4ºC
T. Mínima:      12,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,9ºC
T. Mínima:      15,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,1ºC
T. Mínima:      14,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    28,4ºC
T. Mínima:     14,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    29,5ºC
T. Mínima:     13,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     26,7ºC
T. Mínima:      15,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada