dimarts, 15 de setembre del 2015

Dades 15 de setembre de 2015

La jornada d'avui ha estat dominada pels núvols alts i mitjos, que han estat força freqüents però que no han portat precipitacions. La situació ve dominada per una profunda depressió atlàntica prop de Galícia que provocarà un fort temporal en aquella zona però que a nosaltres tant sols ens durà núvols. La propera matinada i demà tornarem a tenir força núvols, sobretot al matí, i la temperatura serà clarament més alta que no pas la d'avui, superant-se els 20ºC clarament a la majoria de zones. No s'esperen precipitacions tret de pluges febles al Pirineu de Lleida. En dies posteriors el vent girarà primer a ponent i després a mestral, dominarà el sol tot i alguns núvols poc importants i les temperatures baixaran més cap a finals de setmana, de moment sense perspectiva de canvis de temps que puguin ser més importants.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 23 i 26ºC,mentre que la mínima s'ha situat entre els 10 i 14ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,9ºC
T. Mínima:   11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,8ºC
T. Mínima:   10,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     24,1ºC
T. Mínima:       9,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     23,0ºC
T. Mínima:      12,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,0ºC
T. Mínima:      11,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,8ºC
T. Mínima:     13,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    25,3ºC
T. Mínima:     10,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     22,8ºC
T. Mínima:      12,7ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada