dimarts, 22 de setembre del 2015

Dades 22 de setembre de 2015

El dia ha estat assolellat arreu fins a mig matí, amb algunes boires molt puntuals que han aparegut en punts de l'interior i que s'han desfet molt ràpidament. A partir de mig matí han començat a entrar bandes de núvols alts des del nord, que a la tarda s'han fet una mica més abundants, sense arribar no obstant a tapar el cel a la nostra zona. La propera nit es taparà més pel pas d'un front fred poc actiu, i demà tindrem un dia amb núvols sobretot al nord-est del país i litoral,amb ruixats a primera hora i més sol al llarg del dia. El vent bufarà de mestral amb cops moderats i la temperatura es quedarà més curta que no pas avui. En dies posteriors el vent de mestral amainarà i entrarà vent fluix de llevant a gregal, amb núvols a l'est del país, temperatures suaus de dia i fresques de nit, i sense possibilitat de canvis de temps a curt o mig termini.

Les temperatures màximes d'avui han estat una mica més baixes que ahir, amb valors entre els 22 i 28ºC i mínimes entre els 8 i 13ºC, i un dia més amb clara inversió tèrmica a primera hora del dia. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent fluix variable al matí i a la tarda ha girat a mestral amb cops moderats.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,3ºC
T. Mínima:    9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:   10,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,3ºC
T. Mínima:       8,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     22,2ºC
T. Mínima:      12,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     27,8ºC
T. Mínima:       8,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    24,2ºC
T. Mínima:     11,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    25,5ºC
T. Mínima:      7,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     23,2ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada