dissabte, 19 de setembre del 2015

Dades 19 de setembre de 2015

El dia ha començat amb boires i núvols baixos freqüents a la meitat est, mentre que el cel estava serè a l'oest i a zones elevades. Un cop aquestes boires i núvols baixos s'han anat desfent, ha quedat un dia totalment assolellat arreu, i tant sols s'han format alguns núvols d'evolució al Pirineu i serralada prelitoral, molt poc important tot plegat. La propera nit es tornaran a formar núvols baixos i boires, i de nou demà tornarà a dominar l'estabilitat i el sol, amb temperatures que si bé seran força fresques de matinada, de dia pujaran una mica respecte avui. La setmana vinent comença amb molta tranquil·litat, i potser a mitjans de setmana el temps canviï, però a hores d'ara no sembla que hagi de ser un canvi massa important.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 8 i 12ºC, amb inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,4ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  21,5ºC
T. Mínima:    8,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,5ºC
T. Mínima:       7,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,1ºC
T. Mínima:      11,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,9ºC
T. Mínima:      10,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,0ºC
T. Mínima:     10,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    24,3ºC
T. Mínima:      8,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     22,0ºC
T. Mínima:      10,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada