diumenge, 6 de setembre del 2015

Fotografies de la setmana (31 d'agost al 6 de setembre de 2015)

Dilluns 31 d'agost: la setmana començava amb temps molt tranquil fins al vespre en que el cel es va tapar per l'arribada d'una pertorbació. Imatge a primera hora de la tarda amb el cel encara serè:
Dimarts 1 de setembre: el dia es va caracteritzar per una lleugera inestabilitat i intervals de núvols que van deixar ruixats al nord del país. Imatge a mitja tarda:
Dimecres 2 de setembre: de nou dia de temps insegur, amb núvols, clarianes i ruixats més intensos i generals a la nit. Imatge a mitja tarda:
Dijous 3 de setembre: una jornada més, el temps va ser molt variable, amb creixement de nuvolades i ruixats i tempestes irregulars. Imatge a mitja tarda mirant cap al nord-est:
Divendres 4 de setembre: a partir de mig matí fins primera hora de la tarda ens va creuar una pertorbació que va deixar cels tapats i pluges generals, febles a moderades. Imatge a mitja tarda:
Dissabte 5 de setembre: tot i que al matí les boires eren molt freqüents, el migdia i la tarda es van caracteritzar pel cel serè i la bona visibilitat. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:
Diumenge 6 de setembre: tret de primera hora en que el cel estava força tapat, el dia s'ha caracteritzat pel domini del sol i la bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada