diumenge, 13 de setembre del 2015

Dades 13 de setembre de 2015

Avui hem tingut una jornada amb núvols i clarianes, sobretot més tapat a migdia i primera hora de la tarda quan fins i tot s'han produït ruixats dispersos en alguns punts de l'interior, molt puntuals i de curta durada, de cara al vespre el cel s'ha aclarit força. La propera nit tindrem alguns núvols, i demà predominarà el temps estable, amb vent a cops moderat entre ponent i mestral, temperatura una mica més baixa i amb molt bona visibilitat amb baixa humitat. Dimarts el cel s'anirà tapant de ponent a llevant per l'arribada d'un front, i fins i tot podria ploure entre el migdia i la tarda, sembla que molt poca cosa, el vent girarà al sud i bufarà amb unes certes ganes. Dimecres ens creua un front atlàntic que portarà cels molt tapats i ruixats que cauran a força zones, no sembla que hagin de ser massa forts i serien de curta durada. En dies posteriors el temps seria tranquil i amb temperatures suaus.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 24 i 30ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 12 i 15ºC, amb vent fluix de garbí, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,1ºC
T. Mínima:   13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,8ºC
T. Mínima:   12,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,7ºC
T. Mínima:      12,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,4ºC
T. Mínima:      14,6ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,6ºC
T. Mínima:      12,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    26,4ºC
T. Mínima:     15,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     25,8ºC
T. Mínima:      14,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada