dissabte, 12 de setembre del 2015

Dades 12 de setembre de 2015

El dia ha començat amb intervals de núvols alts i mitjos que anaven desfilant de ponent a llevant, i alguns núvols baixos a primera hora del matí que s'han desfet ràpidament. El matí ha continuat amb estones de cel més tapat i estones amb predomini del sol, mentre que a la tarda s'ha anat tapant de sud-oest a nord-est amb l'arribada del front, i s'han produït pluges molt febles a la nostra zona, que amb prou feines han aconseguit mullar el terra en el millor dels casos. Aquesta nit ens acaba de creuar el front amb possibilitat d'alguns ruixats febles, i demà tindrem més sol, temperatures suaus i ja sense possibilitat de precipitacions. La setmana, almenys la primera part, es caracteritzarà per un temps força tranquil tret de dimecres que ens creua un front que no sembla massa actiu, i per les temperatures que no variaran massa.

Les temperatures d'avui han estat clarament més altes que ahir, amb valors d'entre els 24 i 29ºC, humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix amb cops moderats de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,1ºC
T. Mínima:   15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,4ºC
T. Mínima:   16,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,1ºC
T. Mínima:      15,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,4ºC
T. Mínima:      15,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,2ºC
T. Mínima:      17,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    27,5ºC
T. Mínima:     17,4ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     26,2ºC
T. Mínima:      16,0ºC
Precipitació:   inapreciable
Fenomens observats: rosada, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada