dimarts, 1 de setembre del 2015

Dades 1 de setembre de 2015

El dia ha començat amb algunes boires i núvols restes del front que ens ha creuat durant la nit passada, portant alguns ruixats i tempestes irregulars, en general més febles del que s'esperava i que s'han allunyat a gran velocitat. Al matí ha dominat més el sol, i a la tarda han aparegut intervals de núvols prims de ponent a llevant, juntament amb algunes nuvolades que s'han format al nord del país i que de forma puntual han deixat anar algunes tempestes. La propera nit i demà tindrem intervals de núvols i de cara a demà els núvols aniran augmentant de cara a la nit, i la nit i matinada de dimecres a dijous,o bé ja dijous al matí tindrem precipitacions que podrien ser més intenses al litoral i prelitoral, puntualment abundants segons alguns models, i amb temperatures que serien més baixes. Pel proper cap de setmana el temps encara és una incògnita, ja que hi ha molta discrepància entre models.

Les temperatures han estat més baixes, amb màximes entre els 25 i 31ºC i mínimes entre els 12 i 17ºC. La humitat ha estat moderada,el vent ha bufat fluix de mestral i la visibilitat ha estat bona, tret de primera hora que s'han produït algunes boires.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,4ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  25,9ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,4ºC
T. Mínima:      15,0ºC
Precipitació:    0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,1ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,7ºC
T. Mínima:      17,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    26,1ºC
T. Mínima:     14,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     26,3ºC
T. Mínima:      15,0ºC
Precipitació:   14,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 25,6ºC
T. Màxima: 14,3ºC
Precipitació: 1,0 mm
Fenòmens observats: pluja, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada