dilluns, 7 de setembre del 2015

Dades 7 de setembre de 2015

El dia ha començat amb cel pràcticament serè arreu, i tant sols s'han format algunes boires molt locals. Fins a migdia el cel ha continuat serè. però ràpidament a la tarda s'ha ennuvolat de sud a nord per la proximitat d'un petit embossament d'aire fred situat al centre de la península i que ens afecta de manera indirecta. La propera nit tindrem cel tapat i a la matinada o demà al matí podria ploure de manera feble al sud del país, amb obertura de clarianes cap a la tarda. Dimecres, dijous i divendres seran tres dies de temps estable, amb algunes boires matinals, domini del sol arreu tot i algunes núvols baixos prop del mar, i temperatura de dia que serà més alta. Entre dissabte i diumenge ens arribaria una nova pertorbació amb temps inestable i temperatura que començaria a baixar clarament.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 22 i 27ºC, mentre que les mínimes, amb una certa inversió tèrmica, s'han situat entre els 9 i 12ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,4ºC
T. Mínima:    9,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,7ºC
T. Mínima:   10,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,4ºC
T. Mínima:       9,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:      11,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,9ºC
T. Mínima:      10,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,1ºC
T. Mínima:     11,4ºC
Precipitació:   0.0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     22,3ºC
T. Mínima:      12,0ºC
Precipitació:   0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada