dijous, 17 de setembre del 2015

Dades 17 de setembre de 2015

La jornada ha començat amb intervals de núvols mitjos cap a l'est del país, restes del front que ens ha creuat durant la nit i que ens ha deixat ruixadets molt febles, i que a més ens han passat a gran velocitat. Un cop s'han acabat d'allunyar aquests núvols, el dia ha estat completament blau arreu. La propera nit i matinada continuaran serenes i la temperatura serà clarament més baixa, amb valors que baixaran dels 10ºC a la majoria de zones, mentre que el vent de mestral no s'aturarà però bufarà amb menys intensitat. Demà continuarà el temps estable, amb sol, alguns núvols, vent de mestral fluix a moderat i temperatura molt suau, amb bona visibilitat, i sembla que pel cap de setmana seguiria el temps tranquil, amb vent del nord moderat i temperatures fresques. De cara a la setmana vinent,almenys a principis de setmana, no es preveuen canvis de temps significatius.

Les temperatures màximes del dia han baixat de forma notable respecte les de dies passats, i s'han situat entre els 19 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 12 i 17ºC, amb baixa humitat, vent moderat de mestral i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,0ºC
T. Mínima:   13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:   12,8ºC
Precipitació:  0,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,9ºC
T. Mínima:      14,0ºC
Precipitació:    0,2 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,0ºC
T. Mínima:      12,5ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,6ºC
T. Mínima:      17,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,2ºC
T. Mínima:     14,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    22,9ºC
T. Mínima:     15,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     20,6ºC
T. Mínima:      13,3ºC
Precipitació:   inapreciable
Fenomens observats: pluja feble a la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada