diumenge, 27 de setembre del 2015

Dades 27 de setembre de 2015

La jornada s'ha caracteritzat pel temps inestable i cels força ennuvolats, tot i que sempre amb algunes clarianes, i pels ruixats i tronades que han caigut al llarg del dia, sobretot entre migdia i primera hora de la tarda, i que tal i com s'esperava han estat molt irregulars, no han caigut a tot arreu tot i que de forma puntual han descarregat amb una certa intensitat. Aquest vespre i nit encara podria caure algun ruixat, i demà ens llevarem amb cels mig ennuvolats i boires a punts de l'interior, i demà tindrem un temps més tranquil que no pas el d'avui, amb intervals de núvols i possibilitat d'algun ruixat, menys extensos i intensos que els d'ahir i avui. En dies posteriors podria augmentar la inestabilitat, tot i que encara no està gens clar fins a quin punt, i les temperatures baixaran de forma progressiva, amb ambient molt fresc a mitjans de setmana.

Les temperatures d'avui han baixat de forma sensible respecte les d'ahir, amb màximes compreses entre els 18 i 22ºC i mínimes entre els 10 i 13ºC. La humitat ha estat moderada, el vent ha bufat fluix de direcció sud-est i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:   11,0ºC
Precipitació: 4,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,8ºC
T. Mínima:   10,6ºC
Precipitació:  9,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,3ºC
T. Mínima:       9,7ºC
Precipitació:    1,7 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,5ºC
T. Mínima:      12,1ºC
Precipitació:    2,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,5ºC
T. Mínima:      12,8ºC
Precipitació:   17,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    19,6ºC
T. Mínima:     13,4ºC
Precipitació:   8,2 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    21,4ºC
T. Mínima:     12,4ºC
Precipitació:   1,4 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     18,7ºC
T. Mínima:      10,9ºC
Precipitació:   inapreciable
Fenomens observats: rosada de matinada, s'ha sentit trons al migdia i a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada