dijous, 3 de setembre del 2015

Dades 3 de setembre de 2015

La jornada ha començat amb cels tapats arreu i pluja, que ha caigut a bona part del país si bé de forma molt irregular,amb indrets amb quantitats importants i d'altres indrets propers on ha plogut molt poc. Les quantitats més importants s'han donat al Pirineu, on algunes tempestes han estat fortes, i a punts propers al litoral sud. A partir de mig matí les precipitacions s'han anat reduint i s'han obert clarianes, per bé que de forma esporàdica queien petits ruixats. La propera nit es tornarà a tapar i demà tindrem de nou un dia amb inestabilitat marcada, ruixats i tempestes que tornaran a caure a bona part del país, de nou molt irregulars en la distribució i intensitat, i la temperatura serà fins i tot fresca. Dissabte i diumenge sembla que la inestabilitat disminueix i que tindrem núvols i clarianes amb menys possibilitat de pluja, les temperatures serien força fresques de nit i suaus de dia.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 20 i 25ºC pel que fa a les màximes, i entre els 12 i 17ºC pel que fa a les mínimes, amb vent fluix de direcció sud-est,humitat elevada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:   13,0ºC
Precipitació: 15,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:   11,9ºC
Precipitació: 28,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,6ºC
T. Mínima:      11,9ºC
Precipitació:   39,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:      14,0ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,0ºC
T. Mínima:      16,8ºC
Precipitació:    0,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,8ºC
T. Mínima:     14,5ºC
Precipitació:  16,8 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     22,6ºC
T. Mínima:      15,3ºC
Precipitació:     6,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     21,0ºC
T. Mínima:      13,4ºC
Precipitació:   16.0 mm
Fenomens observats:  pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada