dilluns, 28 de setembre del 2015

Dades 28 de setembre de 2015

El dia ha estat molt tranquil, amb domini del sol i tant sols amb quatre núvols decoratius que no han portat cap conseqüència. La propera nit tindrem temperatures fresques sobretot en indrets enclotats, i demà el cel es taparà del tot i tindrem algunes pluges. No sembla que hagin de ser gaire importants a la nostra zona, almenys això és el que assenyalen els models, mentre que sí que podrien ser més quantioses a l'est i nord-est del país. Dimecres es forma una pertorbació a la mediterrània que enviarà una llevantada cap a Catalunya, però sembla que la part més activa es quedaria dins del mar, per la qual cosa sembla que ens podríem tornar a trobar al marge de les pluges més abundants. La resta de setmana sembla que el temps continuaria insegur, i amb temperatures força fresques, remuntant aquestes al final del cap de setmana, quan el temps s'estabilitzaria del tot.

Les màximes d'avui han anat entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 8 i 12ºC, amb inversió tèrmica marcada a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,4ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,2ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,3ºC
T. Mínima:       8,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,5ºC
T. Mínima:      11,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,3ºC
T. Mínima:       9,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,3ºC
T. Mínima:     10,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    24,7ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     22,2ºC
T. Mínima:      11,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada