diumenge, 20 de setembre del 2015

Fotografies de la setmana (14 al 20 de setembre de 2015)

Dilluns 14 de setembre: la setmana començava amb núvols alts i mitjos provocats pel pas d'una cua de front poc important. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimarts 15 de setembre: el temps va ser lleugerament insegur i força ennuvolat tot el dia,tot i que no hi va haver precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Dimecres 16 de setembre: aquell dia vam tenir temps en general tranquil tot i alguns intervals de núvols. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 17 de setembre: de nou vam tenir un dia tranquil, amb alguns núvols a primera hora i sol la resta del dia. Imatge a mitja tarda des de Calaf mirant cap a Aleny:
Divendres 18 de setembre: a grans trets no hi va haver canvis, i va continuar el temps estable, amb sol i algunes bandes de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 19 de setembre: després de les boires i la mala visibilitat de primera hora del matí va quedar un dia assolellat i amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:
Diumenge 20 de setembre: la jornada ha començat amb sol i molt bona visibilitat provocada pel vent de mestral que ha anat bufant les darreres hores:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada