dimarts, 8 de setembre del 2015

Dades 8 de setembre de 2015

La jornada ha començat amb cels força tapats sobretot al centre i sud del país, i amb algunes precipitacions molt febles que han caigut dins el mar o al litoral sud. Per altra banda, s'han format nombroses boires a l'interior les quals s'han desfet ràpidament. Al migdia i tarda s'han anat obrint més clarianes, tot i que els núvols no han acabat de marxar del tot. La propera nit quedaran alguns núvols i de nou es podria tornar a formar boira a l'interior de nit o matinada, ja que la humitat serà elevada. Demà tindrem núvols i clarianes i amb temperatura més elevada, mentre que dijous i divendres podrien aparèixer algunes tempestes de tarda, amb calor moderada. De cara al cap de setmana sembla que augmenta la inestabilitat i podria baixar la temperatura, però encara no està gens clar l'abast de les possibles precipitacions que puguem tenir.

Les temperatures màximes d'avui han estat una mica més baixes que ahir, amb valors entre els 20 i 26ºC, i les mínimes entre els 11 i 13ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i mala visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,4ºC
T. Mínima:   11,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:   10,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,6ºC
T. Mínima:      11,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:      12,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,0ºC
T. Mínima:      12,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    22,0ºC
T. Mínima:     12,5ºC
Precipitació:   0.0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    23,4ºC
T. Mínima:     11,2ºC
Precipitació:   0.0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:      12,9ºC
Precipitació:   0.0 mm
Fenomens observats: boira a la nit, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada