dimecres, 9 de setembre del 2015

Dades 9 de setembre de 2015

Avui hem començat el dia amb domini del sol, tret d'alguna boira molt local. Fins a migdia el cel ha continuat poc núvol, i tant sols amb algunes bandes de núvols alts poc importants. A la tarda els núvols prims han anat avançant de ponent a llevant, com a primer símptoma de l'arribada d'un embossament d'aire fred en alçada que ens afectarà demà i divendres. Demà tindrem força més núvols ja des de bon matí i es produiran ruixats a diversos punts, irregulars i que de forma puntual podrien caure amb ganes. Sembla que la zona litoral i el Pirineu serien les zones més afectades, però podria acabar plovent a qualsevol lloc. Les temperatures demà seran més baixes que avui pel que fa a les màximes,i amb mínimes similars o una mica més altes. Divendres tornarem a tenir possibilitat d'alguns ruixats, mentre que de cara a dissabte i diumenge el temps seria més tranquil amb sol, algunes boires matinals i temperatures més altes de dia i fresques de nit.

Les temperatures màximes del dia s'han ubicat entre els 24 i 27ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 14ºC, de nou amb una certa inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,2ºC
T. Mínima:   10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,5ºC
T. Mínima:   11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,4ºC
T. Mínima:      10,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,3ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     27,1ºC
T. Mínima:       9,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    25,8ºC
T. Mínima:     10,9ºC
Precipitació:   0.0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    26,9ºC
T. Mínima:     10,3ºC
Precipitació:   0.0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     25,3ºC
T. Mínima:      13,6ºC
Precipitació:   0.0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada