dissabte, 5 de setembre del 2015

Dades 5 de setembre de 2015

El dia ha començat amb boires molt extenses a punts de l'interior,i amb intervals de núvols a la resta, restes tot de la pertorbació que ens ha afectat els darrers dies. Aquesta ja s'ha allunyat cap a l'est i ara estem sota la influència indirecta d'un anticicló que es situa al nord d'Europa, prou potent com per estabilitzar el temps de forma quasi absoluta, La propera nit es formaran de nou boires però força menys que no pas la darrera nit i les temperatures seran força fresques, inferiors a les habituals per l'època. Demà tindrem un dia amb sol,alguns núvols i temperatura una mica més alta de dia, el vent serà ja molt fluix. La setmana començarà amb la mateixa tendència, és a dir, temps estable, temperatura suau i alguns núvols, potser amb petits ruixats dimarts. Sembla que el temps tranquil pot durar almenys fins finals de setmana.

Les temperatures màximes han estat lleugerament més altes que ahir,amb valors entre els 18 i 24ºC,mentre que les mínimes s'han situat entre els 9 i 13ºC, amb vent fluix de mestral, i mala visibilitat i humitat elevada a primera hora i bona visibilitat i baixa humitat a partir de mig matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,3ºC
T. Mínima:   10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,9ºC
T. Mínima:   10,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:      11,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,8ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,8ºC
T. Mínima:      12,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,0ºC
T. Mínima:     11,4ºC
Precipitació:   0.0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     21,1ºC
T. Mínima:      12,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     18,4ºC
T. Mínima:      10,9ºC
Precipitació:   0.0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada