dijous, 24 de setembre del 2015

Dades 24 de setembre de 2015

El dia ha començat amb alguns núvols prims, no massa importants, i bancs de núvols baixos cap a l'est, que s'han desfet ràpidament abans de mig matí. Durant el migdia i sobretot a la tarda han anat entrant bandes de núvols alts per l'oest que han deixat un cel molt enteranyinat però sense més conseqüències. La propera nit tornarà a ser força fresca, per bé que les temperatures pujaran de forma lleugera sobretot en zones altes, i demà tindrem sol amb alguns núvols prims i temperatures una mica més altes a migdia. Dissabte la temperatura continuarà suau i ja tindrem més núvols sobretot a la tarda, no es descarta algun primer ruixat aillat, mentre que diumenge la inestabilitat serà més marcada i els ruixats de tarda freqüents al centre i nord del país, amb temperatures que baixarien una mica.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 20 i 25ºC, mentre que les mínimes,que han baixat de forma clara, s'han mogut entre els 3 i 8ºC,amb inversió tèrmica marcada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,0ºC
T. Mínima:    7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:    4,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,6ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,7ºC
T. Mínima:       7,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,3ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,8ºC
T. Mínima:      6,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    22,1ºC
T. Mínima:      3,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:       6,5ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada, parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada