divendres, 25 de setembre del 2015

Dades 25 de setembre de 2015

La jornada s'ha caracteritzat pel temps molt tranquil, domini del sol i tant sols algunes bandes de núvols prims molt poc importants, més freqüents al matí i més escassos a la tarda. La situació està dominada per un potent anticicló situat al nord del continent i que ens afecta plenament dins el seu radi d'acció. La propera nit serà fresca sobretot en zones enclotades, i de cara a demà augmenta de forma lleugera la inestabilitat,amb més núvols i alguns ruixats de cara al vespre i nit, la temperatura de dia serà molt suau. Diumenge la inestabilitat es farà més marcada i els ruixats i algunes tempestes seran més probables a zones de l'interior i de muntanya sobretot al migdia i tarda, amb núvols abundants i temperatures que baixaran una mica. En dies posteriors, ja de cara a la setmana vinent, sembla que el temps es faria insegur i amb temperatures que a poc a poc anirien cap avall.

Les temperatures d'avui han pujat de forma clara respecte les de dies enrere, amb màximes situades entre els 24 i 27ºC i mínimes entre els 7 i 12ºC, i un dia més amb clara inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat molt fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,5ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,9ºC
T. Mínima:    9,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,3ºC
T. Mínima:       7,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,1ºC
T. Mínima:      12,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     27,1ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    26,0ºC
T. Mínima:     10,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    26,8ºC
T. Mínima:      5,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     25,3ºC
T. Mínima:      11,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada