diumenge, 13 d’octubre del 2013

Fotografies de la setmana (7 al 13 d'octubre de 2013)

Dilluns 7 d'octubre: el dia va ser assolellat amb alguns núvols baixos cap a l'est. Imatge de la tarda des de Calaf mirant cap a llevant:



Dimarts 8 d'octubre: aquell dia la tònica va ser la mateixa, amb domini del sol i amb bancs de núvols baixos prop del mar, com ara aquests que es veien des dels plans de Conill a mitja tarda:



Dimecres 9 d'octubre: tot continuava igual, amb estabilitat i cel pràcticament serè i bona visibilitat. Imatge presa a Castellfollit de Riubregos a la tarda mirant cap al nord:



Dijous 10 d'octubre: durant el dia ens va creuar un petit front fred molt desfet que viatjava de nord a sud, amb alguns núvols prims i entrada del vent de mestral a la tarda que va provocar molt bona visibilitat:



Divendres 11 d'octubre: dia de temps bàsicament assolellat a les nostres contrades, però amb núvols baixos i ruixats al litoral. En aquesta imatge de la tarda s'aprecien els núvols baixos cap a l'est:



Dissabte 12 d'octubre: la jornada va ser estable en conjunt i amb força sol al matí, però a la tarda van augmentar els núvols prims fins a cobrir el cel, provocant l'aparició de fenomens òptics com aquest parheli fotografiat als plans de Conill:


Diumenge 13 d'octubre: el matí ha començat ben serè, tant sols alguns núvols prims i esteles d'avions. Molt bona visiilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada