dimarts, 22 d’octubre del 2013

Dades 22 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia força ennuvolat, tot i que amb algunes clarianes al matí i migdia, per ennuvolar-se més de cara a la tarda degut a l'aproximació d'un fromt atlàntic que ens ha d'afectar aquest vespre i primera hora de la nit amb cels tapats i pluges febles, localment moderades cap al Pirineu de Lleida. Demà s'allunya i entrarà el vent de mestral, no gaire fort però que farà baixar una mica la temperatura, tot i que dijous ja tornaria a pujar amb temps estable de nou, mentre que divendres entraria un nou front atlàntic amb poques pluges. Ara per ara no es veuen canvis de temps destacables, però és possible que de cara a la setmana vinent les temperatures baixin d'una forma més clara, ja per situar-se en valors més propis per l'època. Tal com indica el meteograma, les temperatures aniran baixant sobretot de cara a la setmana vinent:



Les temperatures màximes s'han mogut entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 9 i 14ºC, amb humitat elevada, visibilitat no massa bona sobretot a primera hora del matí, i vent fluix amb algun cop moderat del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,7ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada