dimecres, 2 d’octubre del 2013

Dades 2 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia de nou ben estable, amb pocs núvols a primera hora del matí i intervals de núvols alts i mitjos a partir de mig matí, més freqüents durant la tarda i que no han portat conseqüències. De moment tot continua igual, i de cara a demà la nuvolositat anirà augmentant degut a l'acostament del front fred, amb alguns ruixats que són possibles a partir del vespre, mentre que divendres les pluges serien més extenses i abundants, tot i que no s'espera una situació de pluges molt importants. Les temperatures baixaran clarament i el cap de setmana el temps seria variable, però ja amb poques possibilitats de pluja.

Les temperatures han estat força elevades, amb valors compresos entre els 27 i 30ºC pel que fa a les màximes,i entre els 14 i 17ºC pel que fa a les mínimes,amb una certa inversió tèrmica a primera hora del matí. El vent ha bufat fluix del sud-est, la humitat ha estat baixa sobretot a migdia, i la visibilitat bona, sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,8ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,4ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,5ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,0ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada