dijous, 17 d’octubre del 2013

Dades 17 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia de nou estable, tot i que a diferència d'ahir, els núvols alts i mitjos han estat força abundants sobretot a partir de mig matí i durant la tarda, en que gairebé han arribat a tapar del tot el cel. No s'esperen precipitacions ja que els núvols corresponen a un front molt poc actiu. De cara a demà la situació serà similar, i amb temperatures més altes, mentre que el cap de setmana continuaria el temps estable amb temperatures suaus. La propera setmana la temperatura anirà baixant a poc a poc amb el pas de diversos fronts que portarien un temps més revoltat, tot i que de moment no es veuen grans canvis de temps que ens puguin portar precipitacions i temperatures pròpies per l'època.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 21 i 24ºC,mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 9 i 13ºC, amb vent fluix de garbí (sud-oest), humitat baixa i bona visibilitat a primera hora, regular la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada