divendres, 25 d’octubre del 2013

Dades 25 d'octubre de 2013

El dia ha començat força ennuvolat a totes les zones, amb molts núvols baixos i fins i tot algunes boires. Al llarg del matí el cel s'ha aclarit una mica, quedant un matí i migdia variables, mentre que de cara a la tarda s'han desfet una mica més els núvols i ha arribat a predominar el sol. La situació segueix molt semblant a dies enrere, amb un flux de vents del sud a sud-oest que ens porten fronts molt poc actius i una massa d'aire molt temperada, per la qual cosa la previsió indica temps força tranquil amb temperatures fresques de nit i càlides de dia tot el cap de setmana. Dilluns tot plegat segueix igual, i serà de cara a dimarts quan ens arribarà un front des del Cantàbric amb ruixats que no sembla que hagin de ser massa importants, i una clara baixada de temperatures per dies posteriors, quan els valors ja seran els propis per l'època i deixarem enrere la calor dels darrers dies. De moment no es veu cap situació propícia per pluges importants.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 10 i 16ºC, amb vent fluix del sud, humitat moderada i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,9ºC
T. Mínima: 13,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada