dimarts, 1 d’octubre del 2013

Dades 1 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia caracteritzat pel pas de masses de núvols alts i mitjos que anaven circulant a gran velocitat empesos pel vent de ponent, sense precipitacions tret d'algun ruixat feble al Pirineu occidental. De moment seguim sota la influència d'una pertorbació atlàntica  estancada damunt del mar i que ens va enviant masses de núvols que no provoquen precipitacions, ja que arriben molt desgastades. Fins dijous seguirà aquest temps estable i força càlid, i serà llavors quan ens començarà a afectar un front més actiu i que podria portar pluges més abundants i generals el dijous a la tarda i divendres, amb una clara baixada de temperatures que ens portaria ambient ja de tardor el cap de setmana.

Les temperatures avui han estat més altes que no pas les d'ahir, amb valors de les màximes compresos entre els 25 i 30ºC, i mínimes entre els 12 i 16ºC, vent fluix de ponent amb cops moderats, baixa humitat i bona visibilitat, sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 26,7ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 27,9ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 27,4ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada