dijous, 10 d’octubre del 2013

Dades 10 d'octubre de 2013

El temps avui ha estat poc ennuvolat, tot i que hi ha hagut algunes boires matinals en zones baixes i que s'han desfet molt ràpidament a mig matí, quedant un migia i tarda més ennuvolats cap al nord-est i més serè a la resta del país, sobretot a l'interior. Aquest vespre ens acabarà de creuar un front fred molt poc actiu que portarà algun ruixat prop del mar, i una baixada de temperatures clara per demà, quan la temperatura podria ser 3 a 5 graus més baixa que no pas la d'avui. Predominarà el cel poc núvol, tot i que molt a primera hora hi pot haver alguns núvols baixos, amb vent moderat de mestral i bona visibilitat. De cara a dissabte i diumenge el temps serà estable, amb núvols baixos matinals, força fred de matinada i temperatura suau de dia. De cara a la setmana vinent sembla que s'imposarà l'estabilitat i temperatures molt suaus de dia, mentre que les matinades es mantindran força fresques.

Les temperatures màximes del dia d'avui s'han mogut entre els 16 i 22ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 7 i 9ºC, amb vent fluix de mestral sobretot a la tarda, visibilitat no gaire bona, i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,9ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada