dimecres, 30 d’octubre del 2013

Dades 30 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia més assolellat que no pas ahir sobretot al matí, tot i que hi havia alguns núvols alts a l'est del país, amb més sol al centre i oest. De cara a la tarda aquests núvols alts s'han anat estenent cap a l'oest, arribant a tapar gairebé del tot el cel però sense precipitacions. Demà tindrem un dia mig ennuvolat, amb temperatures fredes de matinada però una mica més altes de dia. Divendres i dissabte el temps serà estable i les màximes s'enfilaran una mica més, mentre que les mínimes seguiran baixes, mentre que de cara a diumenge ens passarà un front fred no gaire actiu, però que portarà més núvols i una nova baixada de temperatures entre diumenge i dilluns. Tot i aquesta variabilitat en el temps, no es preveuen precipitacions significatives en almenys 8-10 dies més.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 13 i 19ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 5ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, humitat baixa i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: rosada a primera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada