dissabte, 12 d’octubre del 2013

Dades 12 d'octubre de 2013

El temps avui ha tornat a ser molt tranquil, amb alguns núvols baixos a primera hora del matí que s'han anat desfent,i un matí i migdia en general assolellats. De cara a la tarda han aparegut bandes de núvols prims des de ponent i que corresponen a un front molt poc actiu i que ens creuarà durant la nit sense més conseqüències. De cara a demà es presenta de nou una jornada assolellada, amb núvols matinals i temperatura una mica més alta de dia, però la matinada continuarà freda. La previsió per la setmana vinent segueix indicant temps molt estable i temperatures que a poc a poc aniran pujant, de manera que avançada la setmana vinent tindrem migdies una mica càlids, amb matinades fresques i molta amplitud tèrmica.

Les temperatures màximes han pujat lleugerament respecte a les d'ahir, i s'han donat valors entre els 14 i 20ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica i s'han assolit valors entre 1 i 5ºC, amb vent fluix de ponent, humitat baixa i bona visibilitat, sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, halo solar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada