divendres, 18 d’octubre del 2013

Dades 18 d'octubre de 2013

El temps avui ha estat estable tot i que amb domini dels núvols al matí pel pas d'un front molt feble, i amb més clarianes a partir del migdia i tarda, quan el cel ha quedat serè.Aquesta nit s'ennuvolarà i demà tindrem un cel més tapat de nou amb el pas d'un altre front, no és impossible que caiguin quatre gotes però en tot cas tot plegat seria molt feble. Diumenge de nou predominaria el sol i la tranquil·litat, i de cara a la setmana vinent es preveun petits canvis amb l'entrada de diversos fronts des de l'Atlàntic,però sense massa activitat. I les temperatures seran una mica més baixes, però no es veu encara una baixada contundent de temperatures que ens porti ambient de tardor, almenys per la propera setmana.

Les temperatures màximes del dia han estat prou altes, amb valors entre els 23 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 15ºC, amb inversió tèrmica marcada de matinada. Vent fluix del sud, humitat moderada i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,4ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 26,4ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,5ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira durant la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada