dimecres, 9 d’octubre del 2013

Dades 9 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia que ha començat força tapat de núvols baixos, amb boires a zones elevades i mala visibilitat en conjunt. Aquest temps ha durat fins a migdia, quan s'ha desfet la boira i ha quedat una tarda ben assolellada, amb alguns núvols a l'est poc importants. La previsió indica de moment temps tranquil, amb algunes boires demà a la matinada, i demà ens afectarà un front fred no massa actiu que ens portarà núvols i algun ruixat al nord del país. El més important és que un cop el front ens abandoni, la temperatura baixarà  bruscament, i divendres serà un dia fred, a l'igual que dissabte, amb recuperació de temperatures pel diumenge, tot plegat sense precipitacions. De cara a la setmana vinent sembla que dominarà el temps estable amb temperatures molt suaus de dia i força fresques de nit, i algunes boires i núvols baixos matinals.

Les temperatures màximes d'avui han estat més baixes, amb valors compresos entre els 17 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 10ºC en general, amb ventet de mestral, humitat moderada i visibilitat dolenta, sobretot al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada