diumenge, 13 d’octubre del 2013

Dades 13 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia molt semblant a ahir, amb sol la major part del dia, i tant sols alguns núvols prims que sobretot a primera hora de la tarda han anat creuant pel cel sense conseqüències, fins i tot amb tendència a disminuir de cara al vespre. La situació general continua dominada per un anticicló que a poc a poc s'anirà estenent per tot el sud del continent, allunyant les pertorbacions cap als països nòrdics. Això es traduirà en temps estable, domini del sol tot i que amb intervals de núvols baixos i boires matinals, i temperatures cada cop més suaus sobretot de dia, amb nits encara fresques. Sembla que aquest tipus de temps pot durar pràcticament tota la setmana, sense canvis importants a la vista.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 10ºC, amb una forta inversió tèrmica a primera hora del matí. El vent ha bufat de ponent fluix, la humitat ha estat baixa, i bona visibilitat sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,1ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada